Férfiaknak

1   2   3   4   5 ...   ... 8   9   Következő oldal »

A komló igen sokoldalú növény, számos jótékony hatása van az emberi szervezetre. Rengeteg jó tulajdonsága ellenére mégis azzal vált igazán ismertté, hogy keserű zamata miatt sört főznek belőle.

Kis mértékben gyógyszer!

A mértéktartó borfogyasztás kedvező hatásának hite az emberi szervezetre hosszú ideje erősen tartja magát. A jól ismert és sokat emlegetett francia paradoxon (látszólagos ellentmondás) lényege, hogy egyes borvidékeken lényegesen kisebb a szívinfarktus előfordulása és az ebből adódó halálozás aránya, mint az a táplálkozásban meglévő jelentős mennyiségű zsírfogyasztás miatt várható lenne.

Dohányzás: nagyobb impotencia-esély

Egy most megjelent ausztrál vizsgálat szerint azok a férfiak, akik napi egy doboznyi, vagy annál is több cigarettát szívnak el, 40%-al nagyobb valószínűséggel lesznek impotensek, mint a nemdohányzók.

Kapcsoljon vissza egy fokozattal!

A mindennapi túlterheltség, feszültség nemcsak kellemetlen közérzettel jár, de ha nem vigyázunk, idővel szervezetünkre is ráhúzódik és komoly fizikai tünetekkel járhat. Összeállításunk második részében a stressz okozta szervi problémákat foglaljuk össze.

A járványos fültőmirigy-gyulladás (mumpsz) fertőző, a nyálmirigyek fájdalmas megnagyobbodását okozó vírusos betegség. A fertőzés - különösen felnőttekben - más szerveket is érinthet, ezért nagyon komolyan kell venni.

1   2   3   4   5 ...   ... 8   9   Következő oldal »

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu