Férfiaknak

« Előző oldal  1   2   3   4   5 ...   ... 8   9   Következő oldal »

Az alkoholizmus átka

Az ismert kábítószerek közül az alkohol hat az agy legtöbb részére. A fizikai alkoholfüggés az emberi szervezet reakciójának köszönhető. Az alkoholistáknál a GABA receptorok száma csökken, a glutamát receptoroké nő, a szervezet így próbálja visszaállítani a normális állapotot. A receptorok számának változása miatt egy idő után már a normális működéshez is szükség van alkoholra, annak hiányában súlyos tünetek jelentkeznek.

Ha gyereket akar, ne sodorjon!

Folyamatosan kiújul a vita arról, mennyire károsak az emberi szervezetre a kannabisz-származékok, így a marihuána és a hasis. Összeállításunk korántsem fogja át a kimeríthetetlen téma egészét, ám a téma két olyan oldalára kíván rávilágítani, melyek szerint a mértéktelen marihuána-fogyasztás igenis komoly károkat okoz a fogyasztónak.

A Sziget kezdetével egyidőben talán nem értelmetlen néhány szót ejteni a túlzott alkoholfogyasztás szinte elkerülhetetlen következményéről, a kínzó másnaposságról. Íme néhány jótanács a borzalmas fejfájás és émelygés elkerüléséhez!

A prosztatagyulladásról

A prosztatagyulladás oka számos esetben ismeretlen: gyakran előfordul, hogy a probléma oka a szexpartner hölgyben található meg, de ugyanez fordítva is működik, hiszen egy meglévő tünetmentes prosztatagyulladás is lehet okozója egy már kialakult nőgyógyászati problémának. Az igazi ok tehát a kórokozók jelenléte.

A bornak sokféle gyógyhatást tulajdonítanak, ami természetesen nem azt jelenti, hogy literszámra kellene magunkba döntenünk mindennap. Akkor teszünk jót, ha vacsora után elkortyolgatunk egy-két pohárkával. Gyógyászati szempontból a vörösbor rendelkezik a legkedvezőbb tulajdonságokkal.

« Előző oldal  1   2   3   4   5 ...   ... 8   9   Következő oldal »

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu