Férfiaknak

« Előző oldal  1   2 ...   3   4   5   ... 8   9   Következő oldal »

Halálos kombináció

Azok, akik a kelleténél többet isznak, sokszor rendszeresen dohányoznak is. A kettő kombinációja pedig sokkal ártalmasabb, mint önmagában az egyik. Az alkohol-dependenciáról szóló korábbi kutatások általában átsiklottak ezen a kérdéskörön. Az alkoholfüggők 80 százaléka rendszeresen dohányzik is.

A legújabb kutatások szerint átlag 12 százalékkal hosszabb életet élnek azok a férfiak, akiknek több partnerük van. A hosszú élet titka azonban nem annyira a macsó életvitelben rejlik, hanem a sok gyermekben.

Figyeljen erekciós problémáira!

Az erekciós problémák a férfiaknál a szívinfarktusra utaló figyelmeztető jelek is lehetnek - állítja egy brit szakértő. A merevedési problémával küzdő férfiaknál másfélszer nagyobb a szívinfarktus kialakulásának a kockázata - mondja Dr. Geoffrey Hackett.

A bosszankodáson túl érdemes orvoshoz is küldeni a horkolót, mert betegség is okozhatja a horkolást. Sokszor nemcsak a horkoló mellett alvó kel reggel fáradtan, hanem maga a horkoló is. Ennek az az oka, hogy a horkoló embereknek körülbelül fele alvási apnoe-ban szenved, ami azt jelenti, hogy a légzése többször is leáll alvás közben.

A címben feltett kérdésre a tudósok alapos vizsgálódás után igennel válaszoltak. Az köztudott, hogy az anya kora befolyásolja a születendő gyerek egészségét. Most azonban kiderült, hogy a férfiak ketyegő biológiai órája hatással van a születendő gyerek intelligenciájára.

« Előző oldal  1   2 ...   3   4   5   ... 8   9   Következő oldal »

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu