Feltalálták a pénisznövelő szerkezetet? - Férfiaknak

Feltalálták a pénisznövelő szerkezetet?

Feltalálták a pénisznövelő szerkezetet?

Azok a férfiak, akik hat hónapon keresztül minden nap viselték a pénisz nyújtót, képesek voltak megnövelni péniszük hosszát petyhüdt állapotban 32 %-ig, merev állapotban egészen 36 %-ig.

Az olasz Turini Egyetem San Giovanni Baptista Kórházának kutatói szerint ez a kezelés megfelelő alternatívája lehetnek a műtétnek, mivel az eredmények szignifikánsnak a páciensek pedig elégedettnek bizonyultak a módszerrel.

"Huszonegy, átlag negyvenhét éves erősen motivált pácienst vettek fel a csoportba, közülük tizenhat csinálta végig a tizenkét hónapos tanulmányt."- mondta el Dr. Paolo Gontero urológus.

„Miután pszichoszexuális tanácsadásban részesültek, annak bizonyítására, hogy a kezelés valóban előnyös, felkértük a férfiakat, hogy viseljék az Andro-Penis nevű szerkezetet napi négy-hat órán keresztül a következő fél év során. A készülék tartalmaz egy műanyag gyűrűt, két dinamikus rudat, melyek a nyújtóerőt képezik, valamint egy szilikon pántot mely a péniszt rögzíti. Az alanyoknak 600 g-os terhelésről 1200 g-os terhelésig kellett eljutni az első hónaptól a tizenkettedikig. Vizsgálatokat az első, harmadik, hatodik és a tizenkettedik hónapban végeztünk.”

A férfiak átlagos pénisz mérete nem erektilis állapotban 7,15 cm-volt és 9,45 cm-re nőtt (32%-os növekedés) a tizenkettedik hónapra. A nyújtott állapotú péniszek átlaghossza 9,62 cm volt ez 11,32 cm-re nőtt a tizenkét hónap során. A körméret nem változott az átlag 10,4 cm-hez képest, és a merev állapotú péniszek mérete 36%-os növekedést mutatott. Négy páciens elhagyta a tanulmányt, mind különböző okok miatt: fájdalom és a péniszen elszenvedett horzsolások, elégedetlenség háromhavi kezelés után, a hatásosság hiánya és a protokoll követésére való képtelenség. Az alanyok nagyfokú elégedettségről számoltak be, kivéve a pénisz körméretét illetően. Átlag 2,8 pontra taksálták elégedettségüket egy négy pontos skálán. Ernyedt állapotban lévő pénisz hosszra 2,31-et adtak egytől háromig terjedő skálán. Az erekció során létrejött pénisz hossz 2,37 pontot kapott átlagban, a szexuális élet 2,3-at.

„Egy sor műtéti eljárásra van lehetőség, amennyiben valaki a pénisz hosszát vagy körméretét szeretné növelni.” – mondta Gontero. „Ennek ellenére ezeknek több hátrányuk is van, beleértve a színvonal hiányát, a komplikációk kockázatát és a kezeltek elégedetlenségét.”

„Arra is fel kell hívni a figyelmet, hogy azon férfiak túlnyomó többsége, akik kisméretű péniszük miatt keresnek segítséget, nem teljesítik el a műtéti kritériumokat. Példának okáért, az egyik tanulmányban résztvevő férfinak 4 cm-nél kisebb pénisze volt, ezzel a mérettel pedig nem volt műthető.”

A szerzők szerint az eredmények szignifikánsak. „Tanulmányunk kimutatta, hogy a pénisznyújtó szerkezet hatékonyan és tartósan növeli meg a pénisz méretét, mind ernyedt, mind erektilis állapotban.” – mondta Gontero.

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu