Férfiaknak

« Előző oldal  1   2 ...   4   5   6   ... 8   9   Következő oldal »

Két amerikai kutató azt próbálta kideríteni, hogy hogyan lehetne rábírni az embereket, arra, hogy reálisabban gondolkodjanak önmagukról. Ezzel magunknak is megspórolhatunk jó néhány csalódást és még pénzt is.

Brit kutatók szerint a gazdasági világválság sokkal inkább károsítja a férfiak szellemi egészségét, mint a nőkét.

Egy nemrég készült tanulmányból egyértelműen kiderül, hogy azok a tévéműsorok, amelyekben többször isznak alkoholt, a nézőket is alkoholfogyasztásra sarkallják.

Életkortól és egyéntől függően naponta 60-100 hajszálat hullatunk el. Az is természetes, hogy fésülködéskor, vagy hajmosáskor több hajat veszítünk, mint egyébként. Normálistól eltérő hajhullásról csak akkor beszélhetünk, ha azt vesszük észre, hogy a korábbinál jobban hullik a hajunk, fénytelenné, töredezetté válik, reggel, ébredés után a párnánkon sok hajszálat találunk, vagy már kisebb fizikai hatás alkalmával is csomókban szakad ki hajunk. Ezekben az esetekben minden alkalommal érdemes kideríteni, hogy milyen okok állnak a háttérben.

A gazdaság tavaly óta tartó hanyatlása miatt egyre nő az Egyesült Államokban a férfi meddővé tételek (az úgynevezett vazektómia műtétek) száma. A betegek jelentős része a pénzügyi szektorban dolgozik.

« Előző oldal  1   2 ...   4   5   6   ... 8   9   Következő oldal »

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu