Férfiaknak

« Előző oldal  1   2 ...   5   6   7   ... 8   9   Következő oldal »

Újfajta, férfiak számára használatos fogamzásgátló módszert tesztelnek kutatók. A havonta beadandó injekció forradalmasíthatja a családtervezést, így mindkét fél egyenlő felelősséggel bírhat.

A férfi nem panaszkodik, a férfi sokat dolgozik és sokat keres, a férfinak nem fáj semmi. Ezek a sztereotípiák a legtöbb férfit rossz döntésekre sarkallják. És ennek meg is van az eredménye. Egy német felmérés szerint a férfiak körében egyre több a pszichés betegség, és korábban halnak meg, mint a nők.

Egy amerikai tanulmány szerint a gyakori marihuánafogyasztás jelentősen növeli a hererák egyik különösen agresszív változatának kialakulását. A szert használók 70 százalékkal veszélyeztetettebbek, sőt a tartós fogyasztóknál kétszeres a betegség kialakulásának veszélye.

A legutóbbi vizsgálatok szerint az intenzív kerékpáros edzés során a biciklisták több abnormális spermát termelnek, ami az aktívabb sportolók esetében akár meddőséget is okozhat.

Ki gondolná, hogy számos, akár évezredes múltra visszatekintő szexuális ajzószer használata akár az életünkbe is kerülhet? Márpedig így van, éppen ezért nem árt tudni néhány lényeges dolgot róluk, hiszen kék gyógyszer ide, bikás tabletta oda, ma is sokan használnak még ilyeneket.

« Előző oldal  1   2 ...   5   6   7   ... 8   9   Következő oldal »

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu