Férfiaknak

« Előző oldal  1   2 ...   ... 5   6   7   8   9   Következő oldal »

Minél rövidebb az egymás utáni együttlétek között eltelt időszak, a férfiaknak annál több időre van szükségük az újabb orgazmus eléréséhez. Korai magömlés esetén tehát egy újabb próbálkozás eredményes lehet, ám nem feltétlenül jelent automatikus utat a sikerhez.

Mindent a kunnilingvációról

A nők számára talán a legintenzívebb szexuális élményt a nemi szerv nyelvvel történő ingerlése, azaz a kunnilingváció, profánabb köznapi nevén a „nyalás” jelenti. Hogyan kényeztessük partnerünket? Kis útmutató férfiaknak.

Sokan nem tudják, miről is van szó, amikor szóbakerül a férfiklimax, és egyből a kapuzárási pánikra asszociálnak, pedig a téma nem redukálható le pusztán ennyire. Vajon létezik-e a férfiklimax, és ha igen, mik a tünetei?

A férfi nemiszervek közül talán a legkevésbé ismert szerv a mellékhere. A nevéből adódóan talán lehet következtetni az elhelyezkedésére, de jelentőségére, amely főként egyes betegségek kialakulásában jelentkezik, nem. Először is tisztázni kell a férfi belső nemiszervek működését.

Az ejakuláció normális körülmények között a hüvelybe történő behatolás után következik be, és lehetőséget biztosít a pároknak, hogy az aktust mindkét fél számára megfelelő időhatárok között végezzék. A folyamat azonban károsodhat, méghozzá többféleképpen is.

« Előző oldal  1   2 ...   ... 5   6   7   8   9   Következő oldal »

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu