Férfiaknak

« Előző oldal  1   2 ...   ... 5   6   7   8   9   Következő oldal »

Nem olyan, mint előtte

A körülmetélés (circumcisio) a fityma, vagyis a hímvessző végét borító laza bőr gallér eltávolítását jelenti annak érdekében, hogy a makk állandóan szabadon legyen. A világ egyes tájain, így a Közel-Keleten vagy az Egyesült Államokban teljesen általános beavatkozásnak számít, mifelénk ritka és titokzatos, keveset tudunk róla. Vajon van értelme? És milyen utána a szex?

Az alacsony spermaszámmal rendelkező férfiak esetén a szexuális élettől való, egy napon át történő tartózkodás javíthatja az ondó minőségét. Ennél hosszabb idő alatt azonban már a spermiumok száma csökken. A felfedezés különösen jelentős olyan férfiak esetében, akik akár mesterséges, akár természetes úton a gyermekáldás elérésére törekednek.

Azok a férfiak, akik hat hónapon keresztül minden nap viselték a pénisz nyújtót, képesek voltak megnövelni péniszük hosszát petyhüdt állapotban 32 %-ig, merev állapotban egészen 36 %-ig.

Jelenleg is folyik Németországban annak a természetes anyagból készült impotencia elleni szernek a tesztelése, amely egyes esetekben hatásosabbnak bizonyul, mint a Viagra.

Egy nemzetközi urológuscsoport a korai magömléssel küszködő férfiak számára kifejlesztett egy olyan spray-t, amely öt perccel az aktus előtt alkalmazva megakadályozza a korai magömlést.

« Előző oldal  1   2 ...   ... 5   6   7   8   9   Következő oldal »

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu