Fájdalmas merevedés, méhvérzés, bőrrák – óvatosan az ajzószerekkel! - Férfiaknak

Fájdalmas merevedés, méhvérzés, bőrrák – óvatosan az ajzószerekkel!

Fájdalmas merevedés, méhvérzés, bőrrák – óvatosan az ajzószerekkel!

Ki gondolná, hogy számos, akár évezredes múltra visszatekintő szexuális ajzószer használata akár az életünkbe is kerülhet? Márpedig így van, éppen ezért nem árt tudni néhány lényeges dolgot róluk, hiszen kék gyógyszer ide, bikás tabletta oda, ma is sokan használnak még ilyeneket.

Ginseng

A távol-keleti medicinában a vitalitás forrásának számít. Nőknél növelheti a libidót, az emlőbimbók megduzzadását idézheti elő, más hatása azonban nem bizonyított. Akadnak azonban olyan kellemetlen mellékhatások, amik igazolhatóan vele járnak: magas vérnyomás, hasmenés, bőrkiütés, vizenyő, idegesség, álmatlanság és depressziós rohamok. Nagy adagban zavartságot okoz. Fontos tudni, hogy sok itthon is kapható ginsengkészítmény nem az északkelet-ázsiai gyökérfajtából származik, hanem szintetikus alkotórészekből áll.

Spanyol légy

Olyan rovar, melyben a cantharidin nevű hatóanyag fordul elő. A szárított állat porát a genitáliákba dörzsölik vagy beveszik, ami izgatja a bőrt és a nyálkahártyát (ezért a reumakenőcsöknek is kedvelt alkotóeleme a cantharidin). Bevétele nőknél méhvérzéshez, férfiaknál fájdalmas erekcióhoz vezet, méghozzá a szexuális vágy növekedése nélkül. Nagyobb adagban a hatóanyag a mustárgázhoz hasonlóan támadja meg a központi idegrendszert. Halálos adagja 10-15 milligramm között van, májmérgezés, keringés-összeomlás, vese- és szívelégtelenség alakul ki tőle, mely fél napon belül halálhoz vezet.

Yohistrin

Értágító hatású szer, ezért hathat a barlangos testre. Máj- és vesegyengeség esetén nem szabad szedni, mert akár halált is okozhat.

Amylnitrit, butylnitrit, isobutylnitrit

Szobaspray-kben található szerek, melyeket szennyes zoknira emlékeztető szaguk ellenére régebben előszeretettel inhaláltak közösülés közben. Következménye bőr- és nyálkahártyarák lehet.

Sztrichnin

Noha izgatólag hat az egész központi idegrendszeri területre, mellékhatásai rángások, izomgörcsök, illetve arc- és nyakmerevség formájában jelentkezhetnek.

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu