Vigyázzunk a gyerekekre! - Kamasz

Vigyázzunk a gyerekekre!

Vigyázzunk a gyerekekre!

Kezdődik a szünidő

Tisztelt autóvezetők! Vége van a tanításnak, pénteken bezárnak az iskolák. Tudom, hogy közhely, de nem lehet elégszer leírni, hogy ezekben a hetekben fokozottan vigyázzunk a diákokra. Tele élménnyel, kíváncsisággal vágnak neki a nyárnak és ilyen értelemben délután az utcáknak is.

Lehet, hogy nem figyelnek eléggé, de azt hiszem tanuló éveink alatt júniusban mi is ilyenek voltunk. De ha jobban belegondolunk, szabadság előtti utolsó napokban mi is sokszor gyorsítunk a tempón, esetleg kapkodni is kezdünk, hiszen az ember azt hiszi, hogy lemarad valamiről.

Ezért a parkok, ligetek, iskolák környékén lassítani érdemes, hiszen a mi gyermekeink is játszhatnak ott. Egyébként én, mint gyakorló apa az évzáró után ha tehetem elviszem a családomat pár napra kikapcsolódni, hiszen mindenkinek kimerítő lehet a tanév. A családnak pedig a rendes családi nyaraláson felül ha tudunk még lopni magunktól, munkahelyünktől pár napot rögtön nyár elején, az a gyerekeknek óriási élmény, hiszen ezáltal valóban elkezdődik a VAKÁCIÓ.

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu