Szexeljen éjjel-nappal! - Legfrissebb

Szexeljen éjjel-nappal!

Szexeljen éjjel-nappal!

A világ legjobb gyógyszere

A szex nemcsak az orgazmus miatt gyakorol jótékony hatást az emberi szervezetre. Az alábbi összeállításban áttekintheti, miért is jó, ha minél többet szeretkezik egy nap.

Fájdalomcsillapító

A „fáj a fejem” a létező legrosszabb kifogás, mivel a szex a legerősebb fájdalomcsillapítók egyike a világon. Szeretkezés közben ugyanis aktivizálódik egy hormon, ami ott fejti ki jótékony hatását, ahol épp a fájdalom forrása van.

Stressz-csökkentő

Egy kutatás kimutatta, hogy akik gyakrabban élnek szexuális életet, azok könnyebben kelnek fel reggel, boldogabbak és tudják kezelni a stresszt. Orgazmus után megnyugszik az ember szervezete, ezért van az, hogy sok férfi ilyenkor rögtön elalszik. Éppen ezért, akik gyakrabban élvezik a szexet, azok sokkal pihentetőbben alszanak, és nap közben is sokkal frissebbek. Tehát a rendszeres szex jótékony hatása a nyugalmasabb éjszaka, aminek következtében nap közben lepattan rólad a stressz. A szex azonnali gyógyír a vad depresszióra. Felszabadítja a test endorfinját a véráramlatban, amely ezáltal jó közérzetet biztosít és jólét-érzetet eredményez. Emellett a legbiztonságosabb nyugtatószer a világon, mintegy tízszer hatásosabb, mint a válium.

Fokozza a vérkeringést

A szex következtében fokozódik a szívverés, ami azt jelenti, hogy a vér gyorsabb ütemben fut végig szervezetünkhöz, és több oxigén jut a sejtekbe és az agyhoz.

Fogyaszt és karbantart

Szex közben a szervezet 150 kalóriát éget el félóránként, átlaggal számítva ez 450 kalória egy héten. Tudományos tesztek kimutatták, hogy amikor a nők szeretkeznek, testükben ösztrogén hormonok termelődnek, amelyek a hajat fényessé, a bőrt pedig simává varázsolják. A gyengéd, feszültségoldó szeretkezés csökkenti a bőrbetegségtől való szenvedés esélyeit, a bőrkiütést és a bőrhibát. Az izzadás tisztítja a pórusokat és ragyogóvá teszi a bőrt Megnyújtja és megerősíti a test majdnem minden izmát. A szexuálisan aktív test emellett hatalmas mennyiségű kémiai anyagot, feromont bocsát ki: ezek megőrjítik az ellenkező neműeket, vonzóbbá teszik az embert. A csókolózás ösztönzi és stimulálja a nyálat, hogy lemossa az oda nem való dolgokat a fogakról, és csökkentse a fogszuvasodást okozó savak szintjét, megelőzze a fogkő kialakulását. A sok szeretkezés kidugíthatja az orrot, bizonyítottan jó hatással van az asztmatikus tünetekkel szemben.

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu