Nem kell begyulladni! Mézédes gyulladáscsökkentő - Legfrissebb

Nem kell begyulladni! Mézédes gyulladáscsökkentő

Nem kell begyulladni! Mézédes gyulladáscsökkentő

A nyár bővelkedik a finom, ugyanakkor egészséges, esetenként gyógyító hatású gyümölcsökben. A sárgadinnyének is most van a szezonja.
Tápértékét a következő anyagok határozzák meg: kalcium, foszfor, vas, nátrium, kálium, mangán, magnézium, réz cink, kobalt és króm, A vitamin, niacin, riboflavin, thiamin, folic sav és C vitamin.

A sárgadinnye kitűnő gyógyszer mindenféle lázas és gyulladásos betegségre. Gyógyhatását a béta-karotin tartalmának köszönheti, de sikerét növeli a benne levő nagymennyiségű ásvány.
Jó hatást vált ki a hasi rész bármely, gyulladással kapcsolatos megbetegedése, vékony és vastagbélgyulladás gyógyításában. A sárgadinnye tartalmánál és természeténél fogva hűsíti és kisimítja a beleket. A helytelen, gyors táplálkozás, a sebtében bekapott étel, a rágás vagy az étkezés feltételeinek elmulasztása nem igen segíti elő a nyugodt emésztést. Általában gyomorgörcsök, bélgörcsök jelentkeznek, ami nem egyszer gázzal jár. Ilyenkor nagyon jót tesz egy pohár nyugodt körülmények között lassan fogyasztott sárgadinnye-lé. Feloldja a feszültséget az idegekben és a belekben.
A sárgadinnye karotin tartalma, és a benne előforduló ásványok teszik lehetővé, hogy a szervezet immunrendszere kedvezően befolyásolja a gyulladásos fájdalmakat, fellobbanásokat. Az immunrendszer erőre kap, növekszik ellenálló képessége. A gyulladás csökken, a fájdalom szünetel. Ha továbbra is szeretnénk ezt a hatást elérni, naponta több pohár sárgadinnyelét kell elfogyasztanunk.
A bőrbetegségek és kiütések általában gyulladásos elváltozások következményei. Sárgadinnye fogyasztásával alaposan hozzájárulunk ahhoz, hogy ezek a kellemetlen tünetek elmúljanak. Ha pedig huzamosabb ideig fogyasztjuk, az okok megszüntetéséhez is hozzájárulhatunk.

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu