Dobja fel kapcsolatát szexmasszázzsal! - Legfrissebb

Dobja fel kapcsolatát szexmasszázzsal!

Dobja fel kapcsolatát szexmasszázzsal!

A Távol-Keleten a masszázs teljesen természetes foglalatosság. Minden masszázs alapja életünk első fizikai élménye, az anyai simogatás: csecsemőkorunkban tanuljuk meg, mennyire izgalmas és kellemes érzés megérinteni önmagunkat, majd idővel rádöbbenünk, hogy még jobb, ha más érint meg minket vagy mi érintünk meg mást. Kísérletekkel igazolt tény, hogy az érintés kedvezően befolyásolja fizikai állapotunkat és hangulatunkat, és mindez fokozottan igaz az erotikus masszázsra.

Az erotikus masszázs és az úgymond normál masszázs között elsősorban céljában van különbség: létezik nagyon sokféle masszázstechnika, ahol a masszőr meztelenül, teljes testtel dolgozik, de ennek ellenére mégis nagyon figyel arra, hogy egy bizonyos határt ne lépjen át. Az erotikus masszázs ezzel szemben kimondottan arról szól, hogy a masszázst végző személy minden létező módon és mindent bevetve jutassa szexuális gyönyörökhöz a partnert. Egy „átlagos” szeretkezés csupán az ember testének és érzékszerveinek meglepően kis részét veszi igénybe, pedig az egész test erogén zóna: egy profi masszőr pontosan tudja, hogyan kell úgy nyúlni a testhez, hogy minden egyes érintés izgató, izgalmas és kéjes legyen.

Az emberi kéjérzéssel roppant tág határok között lehet játszani: minél lassabban és többször visszafogva adagolja az érintést, nyomást, húzást, csípést, minél gazdagabb a repertoár, annál jobb lehet az érzés. A masszőr tudásán, kreativitásán és fantáziáján túl az is nagyon fontos, hogy önmagában is vonzó, esztétikus személy legyen, így természetesen az sem véletlen, hogy az erotikus szalonok szép testű és ügyes kezű lányokkal, fiúkkal dolgoztatnak szívesen.

Bátran kápráztassuk el partnerünket masszőri képességünkkel! Kísérletezzünk, használjuk testünk minden részét minden elképzelhető módon, és elképzelhető, hogy még mi is meglepődünk majd azon, mi mindenre vagyunk képesek. Természetesen az sem hátrány, ha nem kizárólag autodidakta módon képezzük magunkat: az egyik legrégebbi jógairányzat, a tantra éppen arról szól, miként lehet elérni a megvilágosodást szexualitás révén. Nem biztos, hogy mindez elsőre sikerül, de hogy jól fogjuk magunkat érezni tőle, az szinte garantált.

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu