Éljen át olyan orgazmust, mint még soha! - Legfrissebb

Éljen át olyan orgazmust, mint még soha!

Éljen át olyan orgazmust, mint még soha!

Egy új dimenzió a szexben

Teremtsenek egy kis nyugalmat maguk körül, és próbálják ki az évezredes hagyományokkal rendelkező tantrikus szexet. A tantra lényege a légzés és az élet egyensúlyának megteremtése. A nyugati kultúrákban az orgazmus siettetése, gyors elérése az általános. A tantra elnyújtja ezt a folyamatot, ezáltal sokkal mélyebb és élvezetesebb perceket szerezhetnek egymásnak a felek.

Az indiai tantra nem elfojtani akarja az emberben élő szexuális energiát, hanem eszközként használja arra, hogy általa behatolhassunk a spiritualitás világába. A tantra jóga az indiai Shivától és feleségétől, Parvatitól ered. A tantrikák az univerzumot a női energiát képviselő Shakti és a férfierőt szimbolizáló Shiva játékának tartják. Szerintük a valós és transzcendens világot kettejük végtelen közösülése hozza létre. Ők nem korlátozzák vágyaikat, hanem szeretkezéssel ébresztik fel a testükben megbúvó életenergiát. A tantra a szexuális egyesülés teremtő erejében való hit, amely szerint az univerzumból vágy születik.

A tantrikus szexben nagyon fontos szerepe van a csóknak: sokkal több, mint segédeszköz, az erotikus élmény csúcsa. Az érzéki csók minél tovább tart, annál inkább felforrósodnak a partnerek, ezért megéri kiélvezni minden pillanatát. Használhatnak különböző bódító illatú illóolajokat, masszázsolajat, és a hangulathoz nem hiányozhatnak az aromagyertyák sem. Az orgazmushoz vezető útnak a lehető leglassabbnak és legintimebbnek kell lennie: egymással szemben ülve simogassák egymást, érezzék a másik leheletét, koncentráljanak arra, hogy a másik mit érez, juttasák el egészen az orgazmusig. Az úgynevezett szorító technikával - a hüvelyk- és mutatóujjal szorítva a péniszt - a nő a magömlést is lassíthatja. A tantra az életerő cseréjének tartja a testnedvek találkozását. Gyakorolják ezt a 69-es pózban is, amit a tantrikus kézikönyvek "hollónak" neveznek. Az orgazmusról azt tartják, hogy a szerelmeseknek lehetőséget teremt a másik lelkében való felolvadásra.

Próbálják ki a klasszikus ülőpózt is: a férfi törökülésben ül, a nő az ölébe és lábaival körülfonja. Ebben a helyzetben épp elég lehetőség van a fel-le mozgásra. Rendkívül alkalmas helyzet arra, hogy a csúcsra vezető út lassú, vágytól égő és túlfűtött legyen. A spirituális élmény garantált.

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu