Bőr fiatalítás felsőfokon - Legfrissebb

Bőr fiatalítás felsőfokon

Bőr fiatalítás felsőfokon

Az őszibarack jótékony hatásai

Az igazi őszibarack ízét csak az ismeri, aki evett már fáról frissen szedett, érett őszibarackot, amit szinte csak kádban állva lehet megenni. Az őszibarackot fogyaszthatjuk gyümölcsként, befőttnek, vagy lének, tartósíthatjuk mélyhűtve is. Különlegessége, hogy több magnéziumot tartalmaz, mint kalciumot, ezért jobb ennek a két elemnek a felszívódása, kisebb a kalcium veszteség.

Az őszibarackban sok az A és C vitamin, valamint a boron, szelén és kálium tartalma is magas, így joggal mondhatjuk az izmok és a csontok ellátójának. Boron tartalmának köszönhetjük különleges adottságát, hogy emeli a férfi és női hormon szintjét a vérben és hormon-kiegyensúlyozó tevékenységet végez. A és C vitamin tartalmából következik, hogy kitűnő természetes antioxidáns, így segít a rákellenes küzdelemben. Tisztítja a szervezetet; a vér tisztítása a test tisztítása is egyben. A főbb szervek: a máj, a szív, a tüdő, a vesék is könnyebben gyógyulnak, ha tiszta a vér.

Tisztítja a bőrt, mely nem könnyű feladat, különösen a szennyezett nagyvárosban. Az őszibarackban levő A és C vitamin közös munkájának eredménye, hogy nagyobb az ellenállás a pattanások kifejlődésére, és ellenállóbb a bőr a betegségekkel szemben. A nap hatásának is jobban ellenáll, valamint a sebesült bőr hamarább begyógyul. Az őszibarack kitűnő arcpakolás, a bőr megtisztul, rugalmasabbá, fiatalosabbá válik.

A fő étkezés idején keményítő-, vagy fehérje-táplálék után nem tanácsos gyümölcsöt – különösen édes gyümölcsöt – fogyasztani, mert mire a fő étel megemésztődik, az étkezés végén fogyasztott gyümölcs bomlásnak indul a gyomor szájában. A szeszes gyümölcs összetétele egészen más, mint amivel el akartuk látni szervezetünket. Legjobb a fő étkezés után két három órával fogyasztani a gyümölcsöt, akkorra a gyomor kiürül és teljes erővel a könnyen emészthető gyümölcsre összpontosíthat. Ezzel az aktív munkájával az egész emésztési folyamatot befolyásolja. A belekben a gyümölcs utoléri az étel maradványait és magával sodorja, megakadályozva a székrekedést. Az őszibarack tisztítja a húgyutakat is, valamint vizelethajtó. Az őszibarack ugyanis nemcsak az emésztésre hat serkentőleg, hanem ösztönzi a víz kiválasztását is. Ha pedig kúraszerűen fogyasztjuk a gyümölcsöt, vagy a levét, hozzásegít ahhoz, hogy a szervezetünk bármely pontján felgyülemlett folyadéktól megszabaduljunk. A legszembetűnőbb számunkra a szemek alatti táskásodás. Ha megpuffadt a bőr a szemünk alatt, bizonyosan a vesénk kiválasztásával van baj. Ilyen esetben ajánlatos jobban odafigyelni az étkezésünkre, illetve egy hathetes vízhajtó kúrát kellene végigcsinálni, amikor valamely vízhajtó gyümölcsnek van az idénye. A vese nagyon elfárad az idős korra, ezért minél több segítséget kell nyújtani neki.

A test többszöri megtisztításával meg is előzhetünk egyes betegségeket. Így az érrendszeri betegségek és a többi önpusztító betegségek nem fejlődnek ki, ha gyakran fogyasztunk gyümölcsöt, és odafigyelünk táplálkozásunkra. A vitaminokkal és ásványokkal éberen tarthatjuk az immunrendszerünket, valamint segítünk megszabadulni az oxigén szabadgyököktől.

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu