Néhány orgazmus azért becsúszhat… - Legfrissebb

Néhány orgazmus azért becsúszhat…

Néhány orgazmus azért becsúszhat…

Életre kelti a test szexuális energiáit a hagyományos kínai taoista szexmasszázs. Célja nevével ellentétben nem az orgazmus elérése, inkább a legtökéletesebb előjáték alapszabályait összegzi.

A taoista filozófia szerint a masszázs a test legalapvetőbb energiájának, a szexuális energiának felébresztése szolgál, hiszen a szexuális energia minden más energia forrása. A hagyomány szerint ezek az energiák 12 energiacsatornán keresztül keringenek a szervezetben, és életünk valamennyi területére hatással vannak, sőt, akár szellemi energiává is alakulhatnak.

Ami a masszázs gyakorlati részét illeti, nem árt egy kicsit böjtölni a masszázs előtt, hiszen a Tao szerint böjt után tisztábban látjuk az életet és a szexuális energia is jobban irányítható. Ha felkészültünk a masszázsra lelkiekben, akkor kellemesen meleg szobát válasszunk helyszínül. Vegyünk előtte egy kellemes lazító fürdőt! Tegyünk fel kellemes halk, lazító zenét! Gyújtsunk gyertyákat, aki szereti, füstölőket is "beizzíthat"! És persze ne feledjük elővenni a finom masszázsolajat.
A lelki ráhangolódással kezdődik a masszázs: a testtartás-meditációval és a köldöklégzés-meditációval. Helyezkedjünk el hason vagy háton, és egyenletesen lélegezzünk! Amikor teljesen egyenletesen mozog a köldökünk, akkor elkezdheti partnerünk a masszírozást, amelynek (ugyebár) nem az orgazmus elérése, hanem a szexuális energia életre hívása a célja. Ha túlságosan belemelegednénk, akkor pihenjünk egy keveset, majd ezután folytassuk a masszázst!
Először a halánték masszírozását kezdjük el, ezt kövesse a mellkas, a has, az alhas, és a csípő gyengéd simítása. Ha jól csináljuk, akkor megnyílnak testünk energiacsatornái. Ezután a hát, a gerinc, a keresztcsont, a fenék, a comb, a lábszár, a boka következik. Majd előre kell fordulni és a mellkas, a gyomorszáj, az alhas, és a nemi szervek gyengéd érintésével folytatódik a masszázs. Ha ügyesek voltunk, akkor szexuális energiánk már hevesen áramlik, amit a gerincünkben is érezhetünk.
Végül lazításként, az eredeti tudatállapot visszaállításához arc masszírozással fejezzük be a szexmasszázst, amely akkor is kellemes, ha túlságosan elragadtattuk magunkat, és mégiscsak becsúszott 1-2 orgazmus! A masszírozás történhet egy ujjal, mintha esőcseppek kopogtatnának partnerünk testén, folytathatjuk húzó érintéssel, amely olyan, mintha egy selyem kendőt húznánk kedvesünk bőrén!

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu