Fülzúgás, cukorbetegség: hiperbárral gyógyítható! - Legfrissebb

Fülzúgás, cukorbetegség: hiperbárral gyógyítható!

Fülzúgás, cukorbetegség: hiperbárral gyógyítható!

Hallott már Ön a hiperbár oxigénterápiáról? A hazánkban is egyre népszerűbb kezelés igen sok problémára nyújt megoldást, melynek gyökere azonos. Lábszárfekély, nem gyógyuló seb, elhúzódó gyulladás, fülzúgás, stroke, balesetek, mind mind arról szólnak, hogy a szervezetben egy helyen a hajszálér keringés elégtelen, sérült. A magas nyomáson belélegzett oxigén erőteljes hatással van a szövetekre: beindítja a sejtek működését, felgyorsítja a szervezet önműködő regenerációs folyamatait és elősegíti a gyógyulást.


„A hiperbár oxigénterápiát a humán gyógyításban számos területen használják évtizedek óta, hiszen a megnövekedett nyomás és az oxigéntöbblet bizonyítottan segít a keringési zavar vagy gyulladás miatt kialakult betegségek gyógyításában. Nagyon sok betegség hátterében az áll, hogy sejtjeink a nem megfelelő vérkeringés következtében nem jutnak elég oxigénhez, így nem működnek megfelelően a szervezet természetes helyreállító mechanizmusai, a gyógyulás pedig jóval nehezebb.” – mondja Dr. Szolnoki Nikolett a Hiperbár Centrum orvosigazgatója. „A hiperbár oxigénterápia a probléma eredetét szünteti meg. A kezelések során a páciensek 100%-os oxigént lélegeznek be egy magas nyomású kamrában. A nyomásnövekedés hatására az oxigén nagy mennyiségben és direkt oldódik a szövetekben, így a test normál oxigénszintje 15-20-szorosára nő. Az extra oxigén segít a fertőzések leküzdésében, serkenti a kapillárisok újraképződését, a sérült szövetek és szervek regenerációját, így jelentősen felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat.”

A terápia eredményesen alkalmazható lábszárfekély, nehezen gyógyuló sebek, csont- és ízületi sérülések esetén, besugárzás utáni szövetkárosodás, égés, fagyás, plasztikai vagy helyreállító beavatkozások után, fertőzések, gyulladások, fülzúgás kezelésére, valamint agyvérzés miatt kieső funkciók rehabilitációjában is. Ezen kívül javítja az szervezet antioxidáns működését, az anyagcserét, támogatja az immunrendszert, gyorsítja a test regenerálódását, valamint növeli a szellemi és fizikai teljesítőképességet, így az egészségmegőrzés területén is előszeretettel alkalmazzák.

Hiperbár Centrum
1121 Budapest, Szanatórium u. 19.
tel: 30/2699436 e-mail: info@baromedical.hu www.baromedical.hu

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu