Legfrissebb

« Előző oldal  1   2 ...   ... 56   57   58   59   60   Következő oldal »

Bár sokan azt gondolják, hogy az ásványvíz biztonságosabb, mint a csapvíz, egy friss amerikai kormányzati jelentés megkérdőjelezi ezt.

Nehéz helyzetekben hamar elveszik az ember derűlátása. De az optimizmus nem egyenlő a naivitással. Sokkal előrébb juthat az, aki megőrzi optimizmusát, mint az, aki felnagyítja a problémákat.

Amellett, hogy a mentalevél jól mutat a limonádéban és a koktélokban, egészségügyi haszna sem elhanyagolható. Sőt, a fájdalomcsillapítástól kezdve, a stresszoldáson keresztül a fogyókúráig, számtalan felhasználási területe van.

Hallott már Ön a hiperbár oxigénterápiáról? A hazánkban is egyre népszerűbb kezelés igen sok problémára nyújt megoldást, melynek gyökere azonos. Lábszárfekély, nem gyógyuló seb, elhúzódó gyulladás, fülzúgás, stroke, balesetek, mind mind arról szólnak, hogy a szervezetben egy helyen a hajszálér keringés elégtelen, sérült. A magas nyomáson belélegzett oxigén erőteljes hatással van a szövetekre: beindítja a sejtek működését, felgyorsítja a szervezet önműködő regenerációs folyamatait és elősegíti a gyógyulást.


Az egészséges és stresszmentes életmód pozitív hatással van a libidóra. Emellett azonban bizonyos élelmiszerek is segíthetnek a vágyfokozásban: íme a leghatékonyabb afrodiziákumok a kamrából!

« Előző oldal  1   2 ...   ... 56   57   58   59   60   Következő oldal »

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu