Legfrissebb

« Előző oldal  1   2 ...   ... 56   57   58   59   60  

Manapság, mikor mindenki fogyni akar, nem is gondolnánk, milyen sokaknak okoz gondot éppen a soványság, ami – különösen nők esetében – szintén súlyos következményekkel járhat. A „hízókúrához” ugyanolyan körültekintően kell hozzálátni, mint egy fogyókúrához, és éppúgy személyre kell szabni.

Állandó sípolás, zakatolás, megmagyarázhatatlan hangok – több mint fél millió ember tudna Magyarországon mesélni a fülzúgás őrjítő erejéről.

Hallott már Ön a hiperbár oxigénterápiáról? A hazánkban is egyre népszerűbb kezelés igen sok problémára nyújt megoldást, melynek gyökere azonos. Lábszárfekély, nem gyógyuló seb, elhúzódó gyulladás, fülzúgás, stroke, balesetek, mind mind arról szólnak, hogy a szervezetben egy helyen a hajszálér keringés elégtelen, sérült. A magas nyomáson belélegzett oxigén erőteljes hatással van a szövetekre: beindítja a sejtek működését, felgyorsítja a szervezet önműködő regenerációs folyamatait és elősegíti a gyógyulást.

Neked is kellett már magyarázkodnod a diétád miatt? A család úgy kezel, mintha halálos beteg lennél? Nem fogadják el a barátaid, hogy nem veszel a sütijükből? Az inzulinrezisztenciáról és annak diétájáról egyre többen hallanak, de sokan még mindig félreértik ezt az állapotot. Ez pedig olyan bosszantó vagy fárasztó megjegyzéseket eredményez, mint amilyenek az alábbiak...

Álltál már a kasszánál elkerekedett szemmel, mert a számla végösszege jóval több lett a vártnál? Lehet, hogy te nem tervezted, hogy ennyit költesz majd, de az üzlet működtetői biztosan. A boltokat úgy alakítják ki és úgy manipulálnak vásárlás közben, hogy a lehető legtöbb hasznot húzzák belőled. Vértezd fel magad: ismerd meg az üzletek trükkjeit és ne ess bele a csapdákba!

« Előző oldal  1   2 ...   ... 56   57   58   59   60  

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu