Megújul a természet, megújul a szerverzet - Legfrissebb

Megújul a természet, megújul a szerverzet

Megújul a természet, megújul a szerverzet

Tavaszi tisztító kúra

A tavasz elérkeztével igyekszünk kicsit többet foglalkozni magunkkal, megpróbálunk alkalmazkodni a természet megújulásához. Ilyenkor jön el a tisztító kúrák ideje, amikor szerveink pihennek és megújulnak. A tisztító kúrának egyszerűen az a célja, hogy megszabadítsa és megtisztítsa az ember szervezetét az összes vegyszertől, tartósítószertől, ételadalékoktól, a sugárzások maradványától, drogoktól, növényvédőktől, stb., melyek az évek során folyamatosan bekerülve felgyülemlettek a szervezetünkben.

Fiatal korban lévő embereknek nagyon fontosak a tisztító kúrák, mert megelőzik az időskori súlyos betegségeket. Az egészséges, idős korú embereknek is fontos a természetes megtisztulás, hiszen sosem késő megelőzni a fenyegető szervi és szervrendszeri betegségeket, és meghosszabbítani az aktív életet.

Tisztító kúrából számtalan létezik, az egy-egy napostól a több héten át tartóig. A komolyabb, hosszabb ideig tartó kúrához kérjük szakember segítségét. Egyszerűbb, diéta jellegű kúrát azonban bátran végezhetünk egyedül is. Lényeg, hogy a szervezet működését könnyítsük, ne fogyasszunk húst, szénhidrátot, tartósított vagy konzerv ételt. Kerüljük ételeink főzését, sütését, csökkentsük az állati fehérje bevitelt, mellőzzük az adalékanyagokat tartalmazó ételeket. Fogyasszunk minél több friss nyers zöldséget, gyümölcsöt. Naponta igyunk 2-3 liter folyadékot, ami lehet sima forralt víz, zöld tea, szénsavmentes ásványvíz, vagy friss gyümölcs- illetve zöldséglé. Iktassunk be minden héten egy-egy napot, amikor csak ezeket a folyadékokat fogyasztjuk. Kortyolgassunk termoszból forralt vizet a nap folyamán, mert ez a kiválasztórendszeren keresztül kimossa a szervezetből a méreganyagokat! Tartsunk gyümölcsnapokat, melyek alatt csak gyümölcsöt együnk, de ezt orvosi felügyelet nélkül három napnál hosszabb ideig ne tegyük. Lényeges a fokozott testmozgás is, mert az izzadtsággal is sok méreg távozik szervezetünkből. Ha tehetjük, szaunázzunk, váltogassuk testünk felhevítését és lehűtését.

Szépségdiétánk valósággal áthangolja, felfrissíti szervezetünk működését, megszabadít a tél folyamán felszedett pár kilótól, általa könnyebbnek, egészségesebbnek érezzük magunkat.

Kitartást és megújulást!

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu