Nőknek

1   2   3   4   5 ...   ... 14   15   Következő oldal »

A hüvelyszárazságról

A hüvelyszárazság egyik leggyakoribb oka az oly sokat említett stressz. Az egész napi megfeszített munka, család, háztartás után elvárják az asszonyoktól, hogy varázsütésre odaadó szeretővé váljanak. Nem is ez a nehéz, de testük nem mindig képes követni, amit agyuk elhatároz.

Hasznos és finom!

A grapefruit magas C-vitamin tartalma miatt a téli hónapokban nagyon hasznos déligyümölcsünk. Kicsit kesernyés íze miatt kevesen használják. A hártyák eltávolítása után íze sokkal kellemesebbé válik.

Egy „isteni” növény

Már a bibliában is kiemelt növénynek számított, mellyel Isten a Paradicsomot ellátta. A friss összetört, felaprított levél sárgászöld nedvével kisebb égett és zúzott sebeket, felrepedezett bőrt, ekcémát, pikkelysömört, enyhébb fagyási sérüléseket, szemölcsöt kezelnek.

Életünk második felének kezdete!

A 40-50 év közötti életkor jelentős változás a nők életében. Ez az az időszak, amikor a petefészek működése - és ezzel együtt a női szervezet - átalakul. A magyar nyelvben inkább a klimax szó honosodott meg, mely azonban szorosan összekapcsolódik a menstruáció elmaradásával gyakran - de korántsem mindig és egyáltalán nem kötelezően - együtt járó panaszokkal. Ezért helyesebb a változás koráról beszélni.

Közmondás szerint a szem a lélek tükre, örömünk, bánatunk azonnal meglátszik tekintetünkben. A szem a hódítás leghatásosabb fegyvere is. A keleti kultúrákban is, ahol csak egy szempár látható a nőkből, sok férfit rabul ejt egy-egy varázslatos tekintet.

1   2   3   4   5 ...   ... 14   15   Következő oldal »

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu