Nőknek

« Előző oldal  1   2 ...   10   11   12   ... 14   15   Következő oldal »

A nők nagy része alig várja a jó időt, hogy levehesse szorító cipőjét, és nyitott szandálban harisnya nélkül járhasson. Jólesik lábunkat felszabadítani, de nem szabad elfelejtkeznünk annak rendszeres ápolásáról. A lábszár bőre hajlamos a kiszáradásra, ezt krémezéssel és masszázzsal gyorsan rendbe hozhatjuk. Mosdás után testápolóval kenjük be lábszárunkat, és körkörös mozdulatokkal masszírozzuk a bőrbe lábfejtől a szív irányába haladva.

Azok között, akik szklerózis multiplexben (SM) szenvednek tíz százalékkal kisebb a rákkockázat, mint az átlagnépességnél – derült ki egy évtizedeket átfogó, nagyszabású tanulmányból.

Egy Németországban végzett teszt eredménye szerint a fekete fehérneműk csábítóak ugyan, de sajnos nem egészségesek, mert a bennük lévő festékkoncentráció sok esetben túl nagy.

A gazdasági válság életünk számos területén érezteti hatását. A szex sem kivétel ez alól. Kérdés, hogy kedvez-e a szexuális vágyaknak a gazdasági helyzet, vagy nem.

Mikor tanácsos újrakezdeni?

Habár sokan sokfélét állítanak ezzel kapcsolatban, igazából nincs szabály arra, hogy mikor a legegészségesebb újrakezdeni a szexuális életet a szülés után. Akad, aki már a szülés után két héttel mind fizikailag, mind érzelmileg kész arra, hogy ott folytassa, ahol abbahagyta, de olyan is van, akinek több hosszú hónapra van szüksége ahhoz, hogy visszatérjenek a dolgok a rendes kerékvágásba.

« Előző oldal  1   2 ...   10   11   12   ... 14   15   Következő oldal »

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu