Nőknek

« Előző oldal  1   2 ...   11   12   13   ... 14   15   Következő oldal »

Miért ne viseljünk magassarkút

Bármelyik nő millió okot fel tud sorolni, hogy miért jó magassarkúban tipegni. Egy orvos viszont annál is több okot ismer, amivel lebeszélné a hölgyeket erről a modern kori kínzóeszközről. Lábfájás, bütykök, benőtt köröm, derékfájás, de még fejfájás is lehet a magassarkú cipők állandó viselésének következménye.

Különös összefüggést talált egy kanadai kutatócsoport. Kutatási eredményeik szerint a nők mellméretéből lehet arra következtetni, mekkora esélyük van a 2-es típusú cukorbetegség kialakulására.

Brit kutatók találtak még egy okot, hogy miért érdemes sokat nevetni. Egy órányi intenzív nevetés legalább annyi kalóriát eléget, mint harminc percnyi súlyemelés.

Brit tudósok szerint fontos lenne, hogy a nők ragaszkodjanak ahhoz, hogy partnerük szexuális együttlét alatt gumióvszert használjon. És nem csak a nemi betegségek miatt. Kimutatták, hogy az ondóban lévő összetevők elősegíthetik a méhnyakrák kialakulását.

A hajhullás minden nő rémálma, de nem kell aggódni az teljesen természetes, ha kezünkben marad pár tucat hajszál egy hajmosás, vagy fésülködés után. Akkor van baj, ha naponta több mint 100 szál hajunk hullik ki huzamos ideig. De ekkor is megpróbálkozhatunk néhány házi praktikával, mielőtt orvoshoz fordulunk.

« Előző oldal  1   2 ...   11   12   13   ... 14   15   Következő oldal »

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu