Nőknek

« Előző oldal  1   2 ...   ... 11   12   13   14   15   Következő oldal »

A hagyományos, salátaöntetekhez és savanyúságokhoz használt ecet orvosságnak is kiváló - állítja egy új tanulmány.

Angol kutatók szerint a háztartási kémiai anyagok, mint a fehérítők, szőnyegtisztítók gyermekeknél asztmát és nehézlégzést okozhatnak. A kutatók 14 ezer gyermek életét követték születésüktől kezdve. Eredményeik szerint azon háztartások, ahol gyakran használtak tisztító vegyszereket, magasabb volt az asztmás és nehézlégzéstől szenvedő gyermekek száma. A kutatók szerint egyértelmű az összefüggés a takarító vegyszerek használata és az asztma kialakulása között.

Egy legújabb amerikai tanulmány szerint az N-acetilcisztein nevű aminosav megakadályozhatja a trichotillomániában szenvedők megszállott tevékenységét, a hajtépegetést. E betegségre eddig semmiféle módszer nem hatott.

Sokan szeretünk nassolni filmnézés közben, de, aki figyel az alakjára, annak inkább a komédiákat ajánljuk, ugyanis egy vizsgálat szerint a vígjátékok kevésbé hizlalnak, mint a drámák.

Amerikai kutatók szerint vannak olyan nők, akik allergiásak a szexre. Elég elkeserítően hangozhat, de van ellenszer: a gyakori szexuális együttlét.

« Előző oldal  1   2 ...   ... 11   12   13   14   15   Következő oldal »

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu