Nőknek

« Előző oldal  1   2   3   4   5 ...   ... 14   15   Következő oldal »

Bőrápolás tavasszal

A tavasz első napsugarai felébresztik a természetet, így minket is kicsábítanak a szabadba. A hosszú sötét tél után örömmel fordítjuk arcunkat a nap felé. A napsugár hamar előcsalogatja arcunkon a szeplőket. Van, akinek néhány szeplő kimondottan jól áll, egyéni bájt kölcsönöz.

Lábápolás

A nők nagy része alig várja a jó időt, hogy levehesse szorító cipőjét, és nyitott szandálban harisnya nélkül járhasson. Jólesik lábunkat felszabadítani, de nem szabad elfelejtkeznünk annak rendszeres ápolásáról.

Rohanó mindennapjaink elképzelhetetlenek kávé, tea vagy kóla nélkül, de azon túlmenően, hogy ezek élénkítő hatását a koffein okozza, valójában keveset tudunk hatásmechanizmusukról. Összeállításunkból megtudhatja, milyen hatással van szervezetére a reggel sebtében bedobott fekete, az ebéd mellé elszopogatott félliteres kóla és az este, lefekvés után az ágyban elkortyolgatott tea.

A mellrák a mell mirigyállományának rosszindulatú daganata. Különböző típusai vannak, melyeknek tapintási lelete és gyógyulási kilátásai eltérnek egymástól. Némelyik egészen lassan nő, és csak akkor ad áttétet, amikor már nagyon nagy. Más típusok gyorsan nőnek és szóródnak. Maga a daganat kevésbé veszélyes, mint a csont-, tüdő- és más szervi áttétek.

A stressz legveszélyesebb formája, ha a tartós nagy igénybevétel és becsvágy mellett is úgy érezzük, hogy nem tudtunk valódi sikert elérni. Éveken keresztül ki tudunk tartani összeroppanás nélkül - a következményekkel (például egy korai szívinfarktussal) azonban számolni kell.

« Előző oldal  1   2   3   4   5 ...   ... 14   15   Következő oldal »

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu