A nőknek is lehet magömlésük - Nőknek

A nőknek is lehet magömlésük

A nőknek is lehet magömlésük

Keresse meg G-pontját!

A G-pont a vagina belsejében felül, a szeméremcsont irányában helyezkedik el; valójában egy szivacsos gömböcske, mely szexuális izgalmi állapotban megnövekszik. Elnevezése Ernst Gräfenberg német származású amerikai nőgyógyász nevéhez fűződik.

A női szervezetben található a prosztatához hasonló mirigy, ami a szexuális izgatásra megduzzad. Benyúlva a hüvelybe a hasfal felőli oldalon ki is tapintható, színe is más lesz. A Grafenberg-pont olyan terület, amely ha megfelelő inger éri, intenzív gyönyört és sokszor orgazmust vált ki. A nőknél ez a pont körülbelül a hüvely első harmadoló pontjánál, a test elülső oldala felé található. Megtalálni persze nem is olyan egyszerű ezt a vagina mellső falán található, kb. 1-1.5 cm átmérőjű területet, melynek izgatása sokszor mind a klitorális, mind a hüvelyi orgazmusnál erősebb kéjérzetet okoz.

Alakja személyenként változó, hasonlíthat babszemre vagy lehet egy szimpla dudor. Kezdetben számos nő kellemetlennek éli meg G-pontja kitapintását, van, akinél ez vizelési ingert idéz elő, és ha ez a pont izgalmi állapotba kerül, az folyadékkiválasztást válthat ki. G-ponton keresztül bekövetkezett orgazmus hatására e folyadék kifolyik a nő hüvelyéből, egyes esetekben kispriccel. A G-pont és a „női magömlés” tényét ma már nem vitatják, de azt még nem tudni bizonyosan, hogy minden nőnél előfordul-e. Úgy tűnik, hogy a nőknek csak töredéke tud beszámolni ilyen élményről, bár elvileg minden nőnél megtalálható ez a mirigy. Akadnak olyan nők is, akik ugyan átélnek magömléses orgazmust, de erről nem tudnak, mivel a váladék kis mennyisége miatt észre sem veszik ezt. A „magömléses” orgazmus a másik két orgazmushoz képest sokkal intenzívebb, áthatóbb élményt nyújt.

A kérdés persze az, miként érhető ez el. Először mindenképpen közösülés nélkül próbálkozzanak, mert kézzel könnyebb a G-pontot elérni. Fontos, hogy már érezzen szexuális izgalmat, vagyis már rá legyen hangolódva a szexre, ne a G-ponttól várja el, hogy meghozza a vágyat. Mindenképpen ajánlatos még a szex elején kimenni a vécére, hogy a hólyagban nem marad vizelet. Az izgatáskor jobb, ha két ujjat vezetnek be, és a hüvely hasfal felőli oldalán keressék a G-pontot, finoman nyomkodva, miközben a másik kezünkkel kívülről nyomjuk a szeméremcsontnál a hasunkat. A legmegfelelőbb, ha a nő a hasán fekszik, és a párja hátulról keresi meg a G-pontot. Ezáltal a multiorgazmus elérésére is nagyobb az esély.

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu