Felláció-kiskáté: orális szex felsőfokon - Nőknek

Felláció-kiskáté: orális szex felsőfokon

Felláció-kiskáté: orális szex felsőfokon

Régen erkölcstelennek és elfogadhatatlannak tartották, ma azonban a szexuális élet alapvető része a felláció, azaz a férfi részére végzett orális szex, melynek már a Kámaszútrában is számos fogásáról olvashatunk.

A felláció szó a latin fellare szóból származik, jelentése: szopni. A férfi hímvesszőjének szájjal, nyelvvel, ajakkal történő ingerlését, szájbavételét jelenti, amit elsősorban a szerelmi aktus előjátékaként alkalmaznak. A férfiak ezt a szexuális technikát értékelik a legjobban. A legtöbb nő általában úgy végzi a fellációt, mint egyfajta előkészületet másféle nemi érintkezésekhez, egyes nők azonban vonakodnak tőle, és erre különböző indokokat hoznak elő, pedig az orális szex ezen formája a szexuális kultúra része és semmiféle megvetendő nincs benne.

A felláció erős és hosszan tartó erekciót alakít ki, és lehetővé teszi, hogy a pénisz hozzászokjon a kéjérzet fokozódó erősödéséhez. Pontosan emiatt a férfi könnyen képes saját orgazmusát irányítani és elkerülni a korai magömlést. A felláció a nő számára is nagyon izgató dolog és segítségével könnyebben ér el orgazmust a férfival egy időben. Egyes nők mindenféle külön ingerlés nélkül, pusztán a fellációra figyelve is képesek orgazmust elérni.

A technikákat és fogásokat illetően a fellációnak komoly előtörténete van: rafinált nők meleg teát vesznek a szájukba előtte, vagy mentalevelet rágnak, hogy kissé zsibbasztó hatásával tovább fokozzák a partner kéjes érzését. A meleg ajkak, a szabályozható száj a fürge és ügyes nyelvvel - könnyen hihető, hogy nagyobb élmény egy férfinak, mint maga a hüvely. Az egyes technikákat már a Kámaszútra is ismeri és részletesen taglalja.

A pénisz nyalogatása

Izgassa föl kedvesét azzal, hogy úgy nyalogatja péniszét, mint egy jégkrém rudat. Egyik kezével fogja meg az alját, aztán hol egyik, hol másik oldalról simítsa végig nyelvével.

Pillangószárny

Igen hatékony technika. Nyelve, akár a pillangó szárnya, cikázzon kedvese péniszének alja mentén. Eleinte tartania kell közben, de kellő gyakorlattal keze segítsége nélkül is képes lesz rá, és eközben is simogathatja, cirógathatja.

Édes ajkak

Egyszerű közösülés: Fogja meg kedvese péniszét, vegye szájába és mozgassa! Oldalharapás: Ujjaival fogja meg a pénisz végét, és csókolgassa, finoman harapdálja az oldalát! Belső szorítás: Vegye szájába a péniszt, szorítsa meg ajkával, aztán vegye ki! Külső szorítás: Nyomja ajkát a pénisz végéhez, és úgy csókolja, mintha húzni akarná! Mangószívás: A péniszt félig vegye a szájába, és erősen szívja!

A hollóegyesülés

Ha a férfi és a nő ellentétes irányban fekszenek együtt, azaz egyiknek a feje a másik lába felé néz, s így végzik a szájközösülést, ezt hollóegyesülésnek nevezzük. Ez a tömör leírás gyakorlatilag a hatvankilencnek nevezett pozíciót mutatja, ahol a két fél egyszerre nyújt és kap szájjal örömöt.

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu