Mi tetszik a férfiaknak egy nőben? - Nőknek

Mi tetszik a férfiaknak egy nőben?

Mi tetszik a férfiaknak egy nőben?

Minden nő számára fontos a csinos megjelenés, hiszen a férfiak az ilyen hölgyek társaságában jól érzik magukat, versengenek a barátságukért, szerelmükért. A vonzó nőt szívesebben segítik, könnyebben vizsgázik, hamarabb talál munkahelyet és nem utolsósorban partnert is. De vajon mi vonzza a férfiakat?

A tökéletes alak a legtöbb esetben nem velünk született adottság, azt egy nőnek magának kell kialakítania, méghozzá elsősorban sporttal, nem pedig eszetlen fogyókúrázással. Mivel szinte minden nő hajlamos a kövérségi fóbiára, sokan azt hiszik, hogy már csekély súlyfelesleg is megfosztja őket a vonzerejétől, pedig a férfiakat – a kifutók világa által sugallt hamis ideálokkal ellentétben – a kerekded formák vonzzák inkább. Ez természetesen nem túlsúlyt jelent, hanem gömbölyű, formás, a szó szoros értelmében vett nőies idomokat.

A férfiaknak a közhiedelemmel ellentétben nincsenek nagyon különleges elvárásaik a női testtel kapcsolatban: az ápoltság és az, ha egy nő láthatóan ad magára, mindennél többet számít. A férfi és a női test egymástól leginkább különböző részei keltik a legerősebb vágyat és minél nagyobbak az eltérések, annál fokozottabb a vonzásuk. A híres szexistennők például vonzerejük egy részét éppen annak köszönhetik, hogy szinte maximalizálják a férfi és nő közötti különbséget nagy mellükkel, formás fenekükkel, és ezért gyűlölik a férfiak a szőrös lábat, hónaljat, kis bajuszt.

A női szexepil a felmérések alapján a férfiak nagy része szerint a szemben rejlik, míg másokat a száj színe és formája ragadja meg. Erotikus izgalomban az ajkak megduzzadnak és kivörösödnek, így amelyik nő száját teltebbé, vörösebbé varázsolja rúzsával, akaratlanul is szexuális jeleket küld a férfiak felé. De még az arcfestésnek is van szexuális jelentése, hiszen a múltban a pirulás az udvarláshoz kapcsolódott, az ártatlanságot fejezte ki.

Ezért sem szabad soha komolyan venni az orvosok vagy más szakemberek által készített szabványtáblázatokat, mert gyakran nem veszik figyelembe a csontszerkezetet, ami pedig meglehetősen változó lehet. A legjobb, ha a kis csontúak az ilyen táblázatok adataiból levonnak 3 kg-ot, a nagy csontúak pedig hozzáadnak 3-at. A megoldást kulcsa tehát a sport, ezen belül is az állóképességet fokozó futás vagy kerékpározás.

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu