Nőknek

« Előző oldal  1   2   3   4   5 ...   ... 14   15   Következő oldal »

Szakadjon ki a napi mókuskerékből!

Az ember legfontosabb riasztórendszerét a közérzet-zavarok jelentik. Jelzik, hogy testi-lelki egyensúlyunknak lőttek, kibillentünk a nyugvópontról. Vegye komolyan ezeket a jelzéseket és tanulja meg értelmüket megmagyarázni. Az alapvető megelőzést az jelenti, ha meghajolunk teherbíró képességünk határai előtt.

A közérzeti zavarokra nem feltétlenül megoldás a nyugtató

Közérzeti zavarainkat legritkább esetben lehet visszavezetni szervi elváltozásokra, ennek ellenére a hagyományos orvoslásban számos érzelmi bántalom különböző diagnózis alatt szerepel, azt az érzetet keltve, hogy „valódi” betegségekről van szó.

Hatékony kezelés gyógynövényekkel

A nyári melegben könnyebben és gyakrabban alakulhatnak ki bakteriális és vírusos fertőzések az intim testtájakon. A fertőzés veszélye mindenütt ott leselkedik, ahol meleg és nedves a közeg, strandon, szaunában, nedves törülközőn, átizzadt fehérneműn, szeretkezéskor.

Mit kell tudni a migrénről?

A migrén a fej egyik oldalán érezhető, lüktető fejfájás, melyhez különböző kísérő tünetek társulhatnak, pl. hányinger, hányás, látászavar, fénykerülés stb. A roham néhány órától akár három napig is eltarthat. A rohamokat bizonyos egyénenként eltérő tényezők indíthatják el, pl. az alkohol, egyes ételek, a stressz, a fáradtság, nőknél a hormonális állapot. A migrén néha látászavarokkal kezdődik és néhány óráig tart.

A menstruáció a terhesség alatt eltűnik – ez közismert tény, az azonban kevésbé alaposan körbejárt téma, hogy mikor tér vissza a havi vérzés a szülést követően. Ennek egyik oka bizonyára az, hogy jóval kevésbé határozható meg pontosan.

« Előző oldal  1   2   3   4   5 ...   ... 14   15   Következő oldal »

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu