Erogén zónák - avagy mi kell a férfiaknak? - Nőknek

Erogén zónák - avagy mi kell a férfiaknak?

Erogén zónák - avagy mi kell a férfiaknak?

I. rész

Tévedés, hogy a férfiak testén mindössze egyetlen izgatható zóna van, és az is a lábak között. Több mint nyolcvanezer érzékeny idegvégződés és harminc forró pont található a testén a csuklójától az állcsúcsáig, a feje búbjától a nagy lábujjáig, és mindegyik pont reagál a leggyengédebb érintésre is. Nem árt tehát, ha a nő ismeri partnere testét, mert az neki is jó lehet.

A legtöbb férfi mellbimbója különösen érzékeny. De nem mindegyik engedi, hogy ezen a helyen izgassák. Ki kell próbálni. Próbáljuk megnedvesített ujjal, jégkockával és forró vízzel felváltva, vagy a nyelvünkkel. A hónaljszőrzet gyökerénél lévő igen finom hajszálak jóformán azonnal továbbítjuk az izgalmat az agy vágyközpontjába. A keleti erotikus masszázs szalonokban ezért kötik le gyengéden a férfi karjait egy selyemsállal, mert így feltárul a legtöbb izgatható zóna.

A felkar belső oldala a szív, a keringés és a nemi szervek működésére van hatással. Ezen a fő áramvezetéken folyik a szexuális energia. A csuklóhajlat érintése a fáradt férfiakat fölélénkíti. Megélénkül az érverés, gyorsul a véráram. A csukló gyengéd simogatása növeli a szenvedélyt. Különösen jó étvágycsináló a partnernek a második menetre. Az ujjhajlatok simogatása üzenetértékű. A tenyér akupresszúrája általánosan is élénkítő hatású. Mind kézzel, nyomással, vagy simogatással, mind pedig egy nagyon puha ecsettel, vagy selyemkendővel érzéki varázslatot követhetünk el. Az ujjhegyekben végződnek a test energiapályái. Érintéskor szikrák pattannak ki, mint amikor villamos vezetékek érintkeznek egymással. Lótusz ülésben egymással szemben, ujjainkat összeérintve, egymás szemébe nézve meditálni. Ez a tantra alpgyakorlatainak egyike. Ha valakit érdekel, hogy miért, az próbálja ki!

A hascsúcs a köldök alatt körülbelül egy ujjnyira található pont. Japán felfogás szerint ez a vágyat vezérlő övezet és a testi erő központja. Enyhe nyomással aktivizálható. Az energiát 5 összeszorított ujjunk gyengéd nyomásával, majd ujjaink és tenyerünk szétterítésével az egész hasi tájékon elteríthetjük. Ezen a ponton is ajánlott a selyemkendő és az ecset! A lágyéktáj az izgatás minden formájára érzékeny, mivel itt igen sok az idegvégződés. A száraz (selyem, ecset, stb..) és a nedves (jégkocka, forró víz, vagy gyümölcsevés) ingerek egyaránt jól hatnak itt is.

A legérzékenyebb pont értelemszerűen a hímvessző. A szájjal ingerlés különleges módja, ha meleg vízzel, esetleg langyos édes tejjel a szájban közelít hozzá a partner. A férfiaknak igen fontos a látvány, tehát a hímvessző ingerlését ajánlatos úgy végezni, hogy lássa. Közben fontos a férfiak szemébe nézni, vágyódó tekintettel. A herék energiaraktárak, hátoldaluk, és faluk tele van erogén zónával. Itt azonban a hideg-meleg, vagy a nedves érintésekkel vigyázzunk, mert az ellenkező hatást is kiválthatják, dél helyett fél hatot mutathat az óra, ha rosszul számítunk!

A fejbőr gyengéd simogatása oldja a feszültséget, a görcsös állapotot. A hajmosó módszert kell alkalmazni, az agyalaptól a homlok felé tartó körkörös masszázst. A haj vonulatát körbesimítani szintén nagyon érzéki dolog. A már ellazult arc és fejbőr izgatásának első lépcsője. Mivel a szemöldök alatt nagyon vékony a bőr, ezért különösen érzékeny terület. Már az odalehelt csók is hatásos lehet. A fülkagyló és a fülcimpa is tele van idegvégződéssel, a férfitest egyik legerogénebb zónája. Az érintést azonnal az agy vágyközpontjába továbbítják. A nedves jellegű érintéseket kerüljük, legfeljebb csók formájában alkalmazzuk. Igen hatásos a száraz-forró hatások alkalmazása, vagy a "mellbimbó a fülhöz" játék.

Nem véletlen, hogy szex és szerelem csók nélkül elképzelhetetlen. A nyálban és az ajkakon a fiatlalság hormonjai, a szerelem hormonjai és az egyes testekre jellemző anyagok is kiválasztódnak. Az ajak a szenvedélyenergia valódi mágnese. A japánok a nyaki vágypontot jin gel-nek hívják. Gyengéden kell simogatni, esetleg ütögetni, hogy fokozódjék a hormontermelés. A hátsó hajtő, az "öreglyuk" környéke a gerinc szexuális energiáinak legfontosabb járata. Fontos a simogatása. Minél elernyedtebbé válik a nyak és a vállöv, annál jobb a szex. Érdemes tehát ezt a testrészt kicsit meggyúrni, megmasszírozni minden este. Lehetőleg egymásnak, mert az egyoldalú szerelemnek sok értelme nincs! A lapockák közötti rész valójában a gerincoszlop vonalán fekszik, telis-tele idegvégződéssel. Kerek, nehéz gyöngyöket végiggurítva a lapockák közöt egészen a gerinc végéig, különösen érzéki játék, férfinek, nőnek egyaránt.

A farkcsont fölötti tájék gyengéd kézrátétellel való ingerlése, vagy néhány finom ütögetés elegendő ahhoz, hogy a tenyér melege izgalomba hozza a hormonközpontot és indulatba a libidót, vagyis felébredjen a kígyó. A prosztata a férfit különleges vágyszerve. Mindenekelőtt az ázsiai szerelmi tanítás hívja föl rá a figyelmet: a kicsi és gyengéd női kéz vékony ujjai sokat tehetnek a még erotikusabb együttlétért. A farpofák erőteljesebb remegtetése, pacskolása aktus előtt és közben is heves vágyat válthat ki. Vigyázat, nem szado-mazo játék! A gát a legalsó csakra, a gyökércsakra helye. Fontos, hogy laza állapotban legyen. Igen érzékeny, érzéki pont, száraz és nedves hatásokra is aktív erekcióval reagál a legtöbb férfi. A comb belső oldalán lévő különösen finom bőr nagyon érzékeny az érintésre és a jeleket közvetlenül az agyba továbbítja. A térdhajlat masszírozása a legtöbb férfinak - és erről maguk sem tudnak a legerotikusabb érzés. A lábvég hetvenkétezer idegvégződése a sarokban fut össze. A sarkak paskolása erőteljesebb stimulálása, valamint a talp csiklandozása, dédelgetése erotikus játék, akár aktus közben a fordított pozícióknál. Főként a nagy lábujj különösen erogén zónája a férfitestnek.

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu