Nőknek

« Előző oldal  1   2 ...   3   4   5   ... 14   15   Következő oldal »

A nyár egyik legkedveltebb gyümölcse a málna, az úgynevezett pirosbogyós gyümölcsök közé tartozik a ribizlivel, szederrel együtt. Az antioxidáns hatású bioflavonoid tartalmú, C vitaminban gazdag gyümölcsök nem csupán élvezeti értékkel bírnak, hanem komoly szerepük van az egészség megőrzésében is.

Az uborka

Már az egyiptomi piramisépítők is uborkát kaptak a hagyma és fokhagyma mellé, miközben Kleopátra pedig ezzel finomította a bőrét. Mára főleg ez utóbbi hatása miatt terjedt el természetese kozmetikai alapanyagként.

A vágy hiányáról

A frigid kifejezést régebben minden női problémára alkalmazták, a mára meglehetősen pejoratívvá vált szó azonban azokat jelöli, akiknek nincs hüvelyi nedvesedésük, nem keletkezik a nemi szervükben vérbőség, sőt, általában nem is vágynak a szexre, nem éreznek izgalmat.

Keresse meg G-pontját!

A G-pont a vagina belsejében felül, a szeméremcsont irányában helyezkedik el; valójában egy szivacsos gömböcske, mely szexuális izgalmi állapotban megnövekszik. Elnevezése Ernst Gräfenberg német származású amerikai nőgyógyász nevéhez fűződik.

Az édesköményről

Az édeskömény a Földközi-tenger térségében honos zöldségféle, amelyet már az ókori egyiptomiak is termesztettek gyógyhatású anyagai miatt. Íze jellegzetesen ánizsos. Exportőr országa főként Olaszország, egész évben szezonja van. A hűtőben hozzávetőlegesen egy hétig tárolható. Az édeskömény kiválóan alkalmas pikáns ízű saláták készítésére. Párolva, főzve köretként fogyaszthatjuk.

« Előző oldal  1   2 ...   3   4   5   ... 14   15   Következő oldal »

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu