Égessen kalóriát szeretkezve! - Nőknek

Égessen kalóriát szeretkezve!

Égessen kalóriát szeretkezve!

Azt már korábban kimutatták, hogy azoknak a nőknek, akik rendszeresen sportolnak, aktívabb a nemi életük, könnyebben felizgulnak, és hamarabb érik el az orgazmust, mint az ülő életmódot folytató társaik.De vajon mennyire jó testedzés a szex?

Pszichológusok és egészségügyi szakemberek szerint a szextől nem csak a kedvünk lesz jobb, de gyógyítható vele a fejfájás, erősödik tőle az immunrendszer, megszabadít a stressztől, ezen kívül kalóriaégető testedzésnek sem utolsó. Egy 30 perces szeretkezéssel 50-100 kalória égethető el, igaz a kalóriaégetés mértéke függ a testsúlytól, a környezet hőmérsékletétől, és persze az intenzitástól és attól, hogy milyen pozitúrában zajlik a szeretkezés.

Aki heti háromszor szeretkezik, az évente mintegy 7500 kalóriát éget el, ez felér 100 kilométer kocogással. A kutatás egyébként azt is megállapította, hogy még a csókolózásnál is kalóriák égnek el! A gyakoribb szeretkezés jót tesz az általános egészségnek, szépségnek, javítja a hangulatot, és minden bizonnyal a párkapcsolatunkak sem árt.

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu