Fogyasztó ajakbalzsamot dobtak piacra - Nőknek

Fogyasztó ajakbalzsamot dobtak piacra

Fogyasztó ajakbalzsamot dobtak piacra

Egy amerikai cég olyan új ajakírt dobott piacra, amely fokozza az energiatermelést, megszünteti az éhségérzetet, ráadásul zsírt is éget. A balzsam Dr. Allan Kurtz ötlete volt: az orvos megoldást keresett betegei számára, akik állandóan felesleges kilóikkal küszködtek.

Az Égető Balzsam néven forgalomba került termék három természetes alapanyagú étvágycsökkentő összetevőt tartalmaz: hoodia kivonatot, krómium picolinate-ot és természetes koffeint, amely a szellemi aktivitást is serkenti.

A hozzáadott természetes zöld tea kivonat az energiát növeli és gyorsítja az anyagcserét. Az 5.99 dollárba (körülbelül 1192 Ft) kerülő balzsamot gyártó Pacific Shore Holdings szerint a készítmény a vegyi anyagoktól és cukortól hemzsegő energiaitalok egészséges alternatívája, amely azon kívül, hogy segít a fogyásban és az energiatermelés fokozásában, hidratálja az ajkakat és megvédi azokat a kiszáradástól is. Továbbá elősegíti a szénhidrát- és zsírfeldolgozást, így igazi segítség a fogyókúrázóknak, a testépítőknek és a sportolóknak.

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu