Nőknek

« Előző oldal  1   2 ...   5   6   7   ... 14   15   Következő oldal »

Frissen nyilvánosságra került kutatási adatok szerint a grillezett ételek növelik a mellrák kockázatát a nőknél, különösen idősebb korban, nem árt ezért óvatosan élvezni a faszénen füstölt húsok ízét.

A nőknél a szexuális problémát a hüvelygörcs (vaginizmus) kivételével általában nem az aktus végrehajtása okozza, hanem a kielégülés hiánya. A hüvely megfelelő síkossága már elegendő ahhoz, hogy a nő részt tudjon venni az aktusban.

Egy gyakori elváltozás

Orvosilag valójában nem létezik a méhszájseb kifejezés, mivel amiről beszélünk, nem igazi seb. Miről is van szó? Általában gyulladások miatt a méh sérülékenyebb nyálkahártyája kikúszik a méhnyak területére. A méhszájseb fertőzések, kisebb vérzések folyás forrása lehet, gyakran azonban a rákmegelőző állapot előjele is.

Az étrendbe épített joghurt segíthet a testzsír égetésében, felgyorsítja a fogyást, a felesleges kilók leadását. Akik a csökkentett kalóriájú diéta részeként naponta háromszor esznek zsírszegény joghurtot, 22 százalékkal több súlyt és 61 százalékkal több testzsírt vesztenek, mint akik egyszerűen csak a bevitt kalóriamennyiséget csökkentik. A joghurtevők párhuzamosan 81 százalékkal több zsírszövetet vesztettek hastájékról, mint nem joghurtevő társaik.

A téli depresszióról

A tél beköszöntével az emberek egy részének érezhetően elromlik a hangulata, fásulttá, levertté válik, semmihez sincs kedve. E tünetegyüttest nevezi a köznyelv téli depressziónak, legfőbb oka pedig minden bizonnyal a természetes fény hiánya; egyes kutatók egyenesen úgy vélik, a téli depresszió az állatvilágban jól ismert téli álom elcsökevényesedett változata.

« Előző oldal  1   2 ...   5   6   7   ... 14   15   Következő oldal »

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu