Senior

« Előző oldal  1   2 ...   ... 7   8   9   10   11   Következő oldal »

Azok az idősek, akiknek nincs családjuk vagy barátaik, esetleg a társaság ellenére magányosnak érzik magukat, általában sokkal rosszabb egészségi és lelkiállapotban vannak - állítja egy új tanulmány.

Egy húsz éven át tartó kísérlet alapján az orvosok állítják, hogy egy ember reakcióideje alapján sokkal jobban megjósolható várható élettartama, mint például vérnyomása, vagy súlya alapján.

Egy új tanulmány szerint az omega-3 zsírsavak infarktus után már nem javítják a betegek életkilátásait. A német kutatók tudományos előadása az Amerikai Szívgyógyászok Kollégiumának kongresszusán hangzott el.

Egy új brit vizsgálat eredményei igazolják, hogy hosszabb ideig élnek, és kevésbé vannak kitéve az agyi érkatasztrófa veszélyének azok az idős betegek, akik magas vérnyomásuk miatt gyógyszeres kezelésben részesülnek.

Egy vizsgálat nemrég rácáfolt arra a közvélekedésre, hogy a különböző elektronikus memóriajátékok segítik fiatalon tartani az emberi szellemet. A Stanford Egyetem és egy berlini kutatócsoport 30 nemzetközi tekintélyű neurológus vitája alapján készítette el a felmérést.

« Előző oldal  1   2 ...   ... 7   8   9   10   11   Következő oldal »

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu