Nem csak a 20 éveseké... - Senior

Nem csak a 20 éveseké...

Nem csak a 20 éveseké...

Nyaralási tippek hatvan fölött

Tudjuk, hogy nem a szórakozás és a kora hajnalig tartó bolondozás érdekli az idősebb embereket. De milyen jó lenne még elindulni kedvesükkel egy hétre kikapcsolódni és megnézni a tengert, gyönyörködni a naplementében és friss halakat enni a parton. Mindezt elfogadható áron és olyan körülmények között, hogy jól érezzék magukat.

Tudunk olyan helyekről, amelyek nagy kedvezményt biztosítanak az idősebb korosztálynak és olyan programokkal várják Önöket, amely pihentető, nem kimerítő, de mégis érdekes és segít kiszakadni a hétköznapokból.

Aminek érdemes utánanézni az indulás előtt

  • Vannak olyan üdülőhelyek, amelyek kimondottan a fiatalok szórakoztatására rendezkedtek be. Ide nem érdemes menni, mert egész hajnalig szól a zene és a pihenés legcsekélyebb formája is ki van zárva.
  • Tengerparti nyaralás esetén inkább a homokos, lankásabb partokat kell választani, mert a sziklás part nem kedvez a csípő és a láb ízületeknek.
  • A szállás lehetőleg a földszinten legyen, hogy ne kelljen minden reggel és eset „mászniuk a Himaláját”.
  • Ügyeljünk arra, hogy ne legyen elszigetelve a helyszín a külvilágtól.

Utána néztünk az interneten és szerencsére akad választási lehetőség. Több szálláshely is kiemeli az alábbi szolgáltatásokat

  • Segítenek Önöknek bevásárolni, és egyéb „csip-csup” dolgokat elintézni (elküldeni képeslapot, megnézni a neten otthon milyen idő van, elküldeni egy emailt, stb.).
  • Többször egy héten, a lepedőcseréjükkel együtt, kimoshatják egyéb szennyesüket a mosógépükben.
  • A programok: mint pl. kirándulás a környéken, séta a környéken, stb. vagy akár csak üldögélhetnek egy kávé mellett a teraszon, tökéletes kikapcsolódás lehet.
  • Szükség esetén érdeklődjenek arról, van-e a környéken orvosi ügyelet, felügyelet.

Nyaralni, pihenni minden korosztálynak kell! Azok számára, aki nyugdíjas, vagy már kevesebbet dolgozik, ugyanolyan felfrissülést jelent kiszakadni a mindennapok környezetéből, mint aki reggeltől estig egy irodában „robotol”.

Jó pihenést!

Kapcsolat:

Impresszum Médiaajánlat Created by: Admind.hu